NRGFOOD

Vill du också öka
din försäljning?

Ett färdigt koncept

Det visuella intrycket är oerhört viktigt när konsumenter gör sina val. Vi har tagit fram en attraktiv och pedagogisk butikslösning där produkterna exponeras på ett sätt som skapar nyfikenhet och som hjälper kunden att snabbt fatta sitt beslut.

Hyllor och Kylar
Butiksinredning
Kampanjtidning
Sortimentskatalog
Hyllkantsetiketter
Onlinebeställning

PRIVAB SATSAR PÅ
FUNCTIONAL FOOD


Du är vad du äter! Svenska konsumenter blir allt mer medvetna om matens betydelse för hälsa, välbefinnande och prestation. Functional Food är en stark trend med stora möjligheter till merförsäljning. Därför lanserar vi ett helt nytt koncept med populära och lättsålda produkter. Trovärdighet och kunskap är en viktig del i vårt koncept. Därför har vi på Privab startat ett samarbete med kost- och träningsexperten Wille Stenvall.

Mat med mening – Functional Food är en stor trend över hela världen – ursprungligen kommer den från Japan där man i mitten av 1980-talet började ta fram mat som anpassats för vissa ändamål. I dag används namnet Functional Food på många olika typer av livsmedel. Det de har gemensamt, är att de har utvecklats för att ge speciella hälsoeffekter utöver de näringsämnen som finns naturligt i livsmedlet. Det kan till exempel innebära att man har tillsatt extra protein, fettsyror eller fibrer. I Sverige kallas den här typen av produkter också mervärdesmat eller nyttomat. Privab är sex stycken privatägda grossister i samverkan.

De senaste åren har svenska konsumenter blivit mer medvetna om vad man stoppar i sig. Många vill äta rent och nyttigt och läser innehållsdeklarationen noga innan man handlar. Träning har blivit en viktig del av vardagen och beroende på vilken sport vi ägnar oss åt, vill vi ha anpassad kost som ger extra ork och energi. Det finns också en ökad medvetenhet kring olika allergier som gluten- och laktosintolerans. Hur och vad vi äter har blivit en del av livsstilen och allt fler väljer rawfood eller veganskt.

NRG-Food har som mål att bli ett komplett sortiment med produkter för den medvetna konsumenten som vill ta hand om sig själv. Drycker, bars, proteinglass, nötter och andra hälsosnacks som inte bara är ett mellanmål utan också har en funktion.

Som utbildad personlig tränare, kostrådgivare och nordisk mästare i fitness har jag stora kunskaper inom området och kommer att välja ut produkter med potential att sälja bra hos breda kundgrupper. Sortimentet kommer att anpassas med hänsyn till de olika behoven hos gym och idrottsanläggningar och du kan dra nytta av Privabs alla fördelar i form av valfrihet med snabba, skräddarsydda leveranser och personlig kontakt.

Functional Food är en snabbrörlig marknad som drivs av trenderna på sociala medier. Här gör vi jobbet åt dig genom att noggrant följa utvecklingen och själva synas i flödet. Vi kommer regelbundet att uppdatera sortimentet med de senaste snackisarna så att du snabbt kan haka på nästa succé, oavsett om det gäller bars eller dryck. Vi siktar emot att alltid vara bland de första med nya produkter.

Varmt välkommen till ett ännu lite piggare Privab!